Меню Затваряне

МОНТАЖ НА ВАНА

монтаж на вана
Монтаж на вана от Вдострой Проект

Ние от Водострой Проект сме фирма която извършва поставяне и монтаж на вана в град София . Разполагаме с добри водопроводчици и ВиК майстори с опит във всеки един етап от проектирането, изграждането и поддръжката на водопроводни системи. Нашата цена за монтаж и поставяне на вани е конкурентна и гарантираме качествено поставяне на ваната както и допълнителните елементи към нея.  

 

Видове вани и особености при техния монтаж

Ваните за баня са с различни форми, големина и материал на изработка.Спрямо начина си на монтаж се делят на вани за открит монтаж и на вани за вграждане.Съвременните вани предлагат и хидромасажни функции. Ваните се монтират и нивелират като при монтажа трябва да се осигури приход на топла и студена вода и извод към канализацията за оттичане на водата от ваната.Ваните за открит монтаж са стилни и красиви и при тях монтажа е най-лесен. Най-трудно се монтират ваните за вграждане. Характерно за ваните за вграждане е трудното уплътняване по краищата на ваната, където евентуално може да протича под ваната, а там влагата остава и трудно изсъхва . Затова уплътняването около стените е много важно.

Защо да изберете Водострой Проект за мониране на вашата вана

Ваната е допълнение почти към всяка баня. Тя служи за отмора и релакс. За монтиането на Вана се нуждаете от професионалисти в тази сфера. Ние от Водострой Проект, ще Ви дадем гаранция за качество която ще Ви спести бъдещи проблеми. Водострой Проект ще направи монтажа за Вас независимо от избрания модел и вашите предпочитания. За да се направи качествено монтиране на джакузи или вана без да се появят дефекти и течове от нея, ние разполагаме със съответните инструменти, знания и опит за да останете доволни от нашата работа. Като фирма за ВиК услуги ние ще изградим, ако се налага и съответните изводи за свързването и с канализацията във вашият имот 

Цена за монтаж на вана

Нашите цени за монтиране са прозрачни и конкуренти. Ние ще монтираме  вана  във вашият дом, офис или пък хотел,  без значение от мястото което сте избрали да е нейното местоположение. 

Услуга : Цена Мярка
Монтаж на вана
80,00лв.
бр.
Монтаж на хидромасажна вана
150-200,00лв.
бр.
Монтаж на сифон за вана
30,00лв.
бр.

Крайната цена се определя след посещението на наш представител
Такса посещение – 20лв. заплаща се когато не се извършва услуга

Ако не виждате услугата която търсите обадете се на тел : 0884 695 391
Нашите оператори ще приемат Вашата заявка и ще Ви консултират за всичко, което Ви интересува

КОНТАКТИ

София: ж.к. Дружба ул.5036, N 88

Телефон: +359 884 695 391

Имейл: contact@vodostroyproekt.com

Facebook

Oбадете се сега