Меню Затваряне

ПРОФЕСИОНАЛНО ОТПУШВАНЕ ОТ ВОДОСТРОЙ ПРОЕКТ

Използваме професионална техника съчетана със специалисти с огромен опит в отпушване на канали от разнообразни наслоявания.

  • Канали
  • Мивки
  • Тоалетни

Причините породили запушване на канал, сфон или мивка са разноонбразни. Най често среща ни са : 

  • Наслагване и отлагане  по стените на тръбите.
  • Попадане на разнообразни твърд частици в каналите.
  • Повреда и счупване на самият канал 
  • Попадане на хранитекни отпадъци  косми и други . 

Ние решаваме проблеми свързани със запушване  на канали, мивки, сифони и тоалетни. Гарантираме високо качество на извършените от на услуги. Комбинираме методи, техника и професионални умения за да останат нашите клиенти доволни. Нашата цел е бързо да локализираме проблема и бързото му отстраняване. 

Ние гарантираме  качество на работа, бързина и конкурентни цени. 

отпушване на канали

ЗАПУШЕН КАНАЛ

Използвме различни методи при запушени канали на канали. Подхождаме индивидуално  към всеки казус в зависимост от проблема който трябва да бъде разрешен от специалист.

отпушване на мивка

ЗАПУШЕНА МИВКА

Ако често се налага да спирате водата и да чакате водата да се оттече за да прдължите използването на мивката то определено се нуждаете от отпушване от специалист,

отпушване на тоалетна

ЗАПУШЕНА ТОАЛЕТНА

Тоалетните се запушват доста често от попадането в тях на твърди частици като хранителни отпадъци, ароматизтори и други предмети. Разполагаме с авариен екип.

Нашите предимства при отпушване на канали

Машшино отпушване

Ние от Водострой Проект използваме различни методи при запушени тръби с размери от Ф 50 до Ф 200. За тази цел използваме Вибро прожини както и различна механизирана техника

Видео диагностика при отпушване

Ние от Водострой Проект използваме Видео диагностика за точно локализиране на запушването за да се избегне ненужно разбиване на повърхности.

Oбадете се сега