Меню Затваряне

ТЕЧОВЕ

Откриване на течове с термокамера. Откриването на ВиК теч е деликатна задача. За диагностицирането им се налага използване на специална апаратура. Понякога и при наличие на такава апаратура, откриването на ВиК теч е труден процес. Този процес изисква неопределено време и опит.Нашите партньори от фирма TV-n специализират в откриване на ВиК теч без разбиване на повърхности.

Откриване на течове с термокамера.

течове
течове

Откриване на течове от ВиК инсталации, покриви,бани и други без разбиване с термокамера.
Много собствениците на имоти се сблъскват с проблема за откриване на скрит теч. В 90% от случаите собствениците на имота нямат схема на положените тръби. Необходимостта от откриване на правилното разположение на тръбите възниква при възникнал проблем(теч или влага) или при нужда от ремонт.
Проблемът е, че тръбите са скрити в стени или в шахти. В резултат на нарушение на технологията на полагане на тръбите, стопанинът на имота може да се сблъска със сериозни проблеми като влага и неясно откъде тачаща вода. Той има две възможности: или да разруши местата около проблема в опит да го отстрани, или да се обади на специалист по търсене и откриване на течове и да установи къде е действителната причина за проблема.
Ако имате проблем да намерите теча, тогава се възползвайте от нашата услуга „Обследване на дома с термокамера без къртене

ВиК услуги

КОНТАКТИ

София: ж.к. Дружба ул.5036, N 88

Телефон: +359 884 695 391

Имейл: contact@vodostroyproekt.com

Facebook

Oбадете се сега